Gröna Grodan
För barns och miljöns bästa

Homeparty / Babyshower                 

Upplev giftfria leksaker i hemmamiljö!

Tillsammans i hemmiljö

Samla några vänner och upplev Gröna Grodans produkter tillsammans. Doften av en linoljad träleksak eller känslan av mjukaste ekologiska bomullsfrottén i en badkappa är något alldeles extra. Jag demonstrerar produkterna och ni beställer fritt ur hela Gröna Grodans sortiment. Jag kan visa hela sortimentet eller ett urval av produkter. Tillsammans väljer vi ett upplägg som passar er! 

Kontakta Gröna Grodan här om du vill boka eller veta mer. 

Homeparty paket
Gröna Grodan har många produkter för barn 0-3 år. Dregglisar, haklappar, badolja, skallror, mjukdjur, träleksaker, badkappor med mera. Allt noga utvalt och ekologiskt - en trygghet för barn och föräldrar. På ett homeparty får ni möjlighet att i lugn och ro känna och lukta på produkter som sällan finns i fysiska butiker. Inget köptvång och kostnadsfritt inom Sjuhärad. 

Bas Homeparty – 0 kr (inom Sjuhärad)
Visning av Gröna Grodans produkter.

Naturlig hudvård – 190 kr/person (inom Sjuhärad)
Bas-paketet (visning av Gröna Grodans produkter) samt att ni tillverkar var sin bodyskrubb (eller deo) och läppcerat utan konstiga tillsatser. Ni får givetvis behålla hudvårdsprodukterna ni tillverkar i era fina, plastfria, förpackningar.  

Babyshower paket 
Överraska en blivande förälder och bjud in Gröna Grodan. Föräldern kan själv välja vilka produkter den vill ha - istället för att bli "duschad" med saker som kanske inte kommer till användning. Gröna Grodan har produkter som amningsinlägg, tvättlappar, babyolja, salva för växande magar och små barnrumpor, badolja, kuddar och täcken för spjälsäng och barnvagn. Allt noga utvalt och ekologiskt - en trygghet för bebis och blivande föräldrar. 

Bas Babyshower – 0 kr (inom Sjuhärad)
Visning av Gröna Grodans produkter

Surprise – 500 kr totalt 
(inom Sjuhärad)
Bas-paketet (visning av Gröna Grodans produkter) plus lekar anpassade till den blivande föräldern. Tillsammans skapar ni även en present till den blivande föräldern.  

Var värdinna/värd:
Som värdinna/värd bjuder du hem dina vänner. Är ni minst 7 deltagare får du dessutom 200 kr att handla för. 


Gröna Grodan erbjuder även catering till homepartys med sin samarbetspartner LättJa! Jag är intresserad av att boka homeparty!

Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär